Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fan Club

~Grup Hepsi Severlerinin Buluşma Noktası~

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

cemrenin kiz kardesi

2 posters
YazarMesaj
eren_sim
Misafir

cemrenin kiz kardesi Empty
MesajKonu: cemrenin kiz kardesi   cemrenin kiz kardesi EmptyC.tesi Şub. 09, 2008 11:11 pm

biliyormusunuz.cemrenin 2 kardeşi varmış.dila ile sehre.ama ben 1 tane ve dilek diye biliyorum
affraid confused
deniz
Administrator
Administrator
deniz

MesajKonu: Geri: cemrenin kiz kardesi   cemrenin kiz kardesi EmptyC.tesi Şub. 09, 2008 11:31 pm

evet canım 2 kardeşi war dila ve sehle ama sehre değil sehle L ile gzkrıp dilek die biri yok canım cemre kendi konuşmuş biri 13 yaşında dila ve biride 19 yaşında olan sehle adında 2 kız kardeşi warmış.Kısacası dilek adında biri yok! Cemre bölümüne kardeşi ile resmini koymuştum bakabilirsin.. üstelik burası eren bölümü konuyu taşıyorum! en kısa zamanda sorularınız bölümü die bölüm açmayı planlıyorum artık sorularınızı orada sorarsınız.
http://gruphepsifan.dynamicbb.com
angel_yasemin
Yeni Hepsi Fan
Yeni Hepsi Fan
angel_yasemin

MesajKonu: Geri: cemrenin kiz kardesi   cemrenin kiz kardesi EmptySalı Mart 04, 2008 11:16 pm

hmm 2 kardeşi oluğunu biliodum ama genede emeğe saygı arkadas smileyi

cemrenin kiz kardesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cemrenin msenesi
» cemrenin 2. msenesi
» Grup Hepsinin Burcu!!